Sapa Kita

Tianjin Ruitong Iron and Steel Co., Ltd. dumunung ing Daqiuzhuang, China Pipeline Equipment Base.Iki diadegaké ing taun 2003. Jembaré 35.000 meter persegi, nduweni area konstruksi 10.000 meter persegi, ibukutha kadhaptar 20 yuta, nduweni 16 jalur produksi lanjutan, lan dilengkapi laboratorium fisik lan kimia sing dhuwur-standar lan tes lanjut. peralatan.Produktivitas taunan tekan 200.000 ton.Perusahaan iki duwe luwih saka 260 karyawan, kalebu 30 insinyur lan teknisi.

Tekane Anyar

Proyek Paling Anyar Kita

Kabar

Tianjin Ruitong Steel Co.,ltd.Dumunung ing kutha Daqiuzhuang, sing dadi basis peralatan pipa ing china. Iki didegake ing taun 2003, kalebu area 345 ewu meter persegi, area bangunan 21 ewu meter persegi, ibukutha kadhaptar 50 yuta lan total aset nganti 350 yuta RMB, saiki kita duwe 11 jalur produksi ..

Cacat umum lan nyegah pipa sing dilas

Cacat sing diasilake ing produksi pipa las frekuensi dhuwur (astm a53 grade b erw pipe) kadhangkala ora disebabake siji sabab, nanging biasane asil saka kombinasi sawetara faktor.Cacat welding bisa uga disebabake dening alasan liyane ing njaba area welding, dadi akeh faktor ...

Kacilakan saka dhuwure jahitan las saka pipa sing dilas

Kanthi pangembangan kanthi cepet saka produksi rolling terus-terusan Strip kualitas dhuwur lan kemajuan teknologi welding lan pengawasan, kualitas welds terus kanggo nambah, lan ana liyane lan liyane jinis pipe gandheng, kang wis diganti pipo baja rapi ing liyane lan liyane. sawah....