Babagan awake dhewe

company (1)

Babagan awake dhewe

Tianjin Ruitong Steel Co.,ltd.Dumunung ing kutha Daqiuzhuang, sing dadi basis peralatan pipa ing china. Iki didegake ing taun 2003, kalebu area 345 ewu meter persegi, area bangunan 21 ewu meter persegi, ibukutha kadhaptar 50 yuta lan total aset nganti 350 yuta RMB,saiki kita duwe 11 baris produksi, Kanthi laboratorium fisik lan kimia dhuwur lan peralatan deteksi majeng.Kapasitas produktif taunan pipa nganti 100.000 ton, kanthi luwih saka telung atus sewidak karyawan, dadi insinyur teknis 30 wong.

Tianjin RuiTong Steel Co., Ltd. minangka perusahaan skala gedhe sing spesialisasine ngasilake pipa las ERW, pipa baja galvanis, pipa persegi lan persegi panjang, pipa baja las spiral, lan gulungan kadhemen.Saiki produk kita wis nutupi kabeh negara 28 provinsi, kotamadya, wilayah otonomi, lan diekspor menyang Amerika Serikat, Rusia, Kanada, Afrika tengah, Walanda, Peru, Italia, Australia lan ing 43 negara lan wilayah.

jembaré 345 ewu meter persegi
area bangunan 21 ewu meter persegi
modal kadhaptar saka 50 yuta
luwih saka telung atus sewidak karyawan
dadi teknisi teknis 30 wong

Perusahaan kita kanthi standar sing ketat, kualitas produk lan layanan sing apik saka kepercayaan pelanggan lan pangenalan sosial.Wiwit taun 2004, perusahaan kita wis lulus sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001: 2008, sertifikasi sistem manajemen kesehatan lan safety GB / T28001, lisensi manufaktur peralatan khusus (pipa tekanan), perusahaan kasebut dikenal minangka "kualitas produk puas pelanggan nasional lan sawise dodolan. unit demonstrasi kepuasan layanan", "unit standar kontrol kualitas nasional", "standarisasi kelas AAA nasional perusahaan prilaku sing apik", "perusahaan manufaktur peralatan petrokimia lan minyak China paling dhuwur 50

Tianjin RuiTong Steel Co., Ltd semangat perusahaan punika "Good iman, pragmatic, hard karya, Forge ahead" iki uga prasetya kanggo saben customer .ayo kita tangan tulus ing tangan, nggawe sesuk sarwa.

3

Kustomisasi Pribadi

Kustomisasi produk sampeyan miturut kabutuhan pelanggan sing beda-beda
Pengalaman industri pirang-pirang taun, akeh pengalaman kerja sama perusahaan Fortune 500 kanggo nggawe produk sing paling cocog kanggo sampeyan
Nglumpukake gelar baja kualitas dhuwur ing pasar kanggo nyedhiyani pelanggan karo produk kualitas paling apik lan layanan marem
Syarat pelanggan kanggo produk khusus.
Komitmen kita: nyedhiyakake produk lan layanan baja sing paling apik kanggo pelanggan, supaya para pelanggan bisa entuk produktivitas sing dhuwur

Kustomisasi lengkap

Merek terkenal industri, dodolan sing unggul, pengalaman industri, peralatan industri canggih, personel teknis senior, macem-macem produk sing sugih, sumber daya awis sing nyukupi.
Tim dodolan sing apik bisa menehi rekomendasi bahan sing paling apik kanggo sampeyan miturut aplikasi lingkungan sing beda.Liwat layanan 24 jam, kita nyedhiyakake wektu pangiriman lan wektu pangiriman sing cendhak banget.We nyedhiyani layanan Processing kanggo pelanggan ing wektu kanggo ngirit wektu Processing lan logistik.

2
3

Distribusi Profesional

Liwat layanan 24 jam, kita nyedhiyakake wektu pangiriman lan wektu pangiriman sing cendhak banget.Layanan wektu pangolahan kita ngirit wektu pangolahan lan logistik kanggo para pelanggan.Perusahaan kasebut nduweni kawruh sing akeh, kalebu teknologi anyar, studi kasus, jurnal, informasi produk lan sumber daya liyane, kanggo nuduhake karo sampeyan pelanggan sing terkenal.Perusahaan duwe tim distribusi profesional, sampeyan wareg karo paket kasebut.Ayo sampeyan yakin.