Pipa Conduit Kab

  • Q195 Q235 Q345 Galvanized Iron Pipe Manufacturer Hot DIP Galvanized Steel Pipe

    Q195 Q235 Q345 Produsen Pipa Besi Galvanis Hot DIP Pipa Baja Galvanis

    Ringkesan Rincian Cepet Panggonan Asal: Tianjin, China Aplikasi: Paduan Liyane utawa Ora: Bentuk Bagian Non-Paduan: Pipa Khusus Bulat: API Pipe1 Diameter Luar: 19.05-660 mm Ketebalan: 1.0 – 20 mm Standar: ASTM, ASTM A53M-2007 Teknik: Perawatan Permukaan ERW: Toleransi Liyane: ±5% Sekunder Utawa Ora: Non-sekunder Jeneng Produk: Pipa baja galvanis Kata kunci: pipa las panggunaan utama: Pipa Scaffolding, Pipa Struktur, Pipa Pagar/Pintu, Furnitur, Sertifikasi Rendah: …

  • Hot Dip Galvanised EMT Conduit Tube BS4568

    Hot Dip Galvanized EMT Conduit Tube BS4568

    Standar ASTM A53,A500,A252,A795,BS1387-85,GB/T3091,ISO R65,API 5L,EN10219,AS/NZ5053
    Bahan gr.a,gr.b,195-q345,x42,x46,x65,x70
    Ukuran OD 19,05-660 MM
    WT: 1.0-20 MM
    Dawane: 3M / 4M / 5.8M / 6M / 6.4M / 12M
    Panggunaan utama Pipa Scaffolding, Pipa Struktur, Pipa Pagar/Lawang, Furnitur lan sapanunggalane
    lumahing lenga, ireng, varnish, panas dicelup galvanis, wis galvanis
    Packing Ing bundel, kanthi tutup tarpaulin plastik heksagonal anti banyu.tag baja
    pambayaran ing ngarsane L / C utawa 30% T / T
  • Good Quality Building Materials Gms Pipes Hot Dip Galvanized Steel Pipe

    Bahan Bangunan Kualitas Bagus Pipa Gms Hot Dip Pipa Baja Galvanis

    Ringkesan Rincian Cepet Panggonan Asal: Tianjin, China Aplikasi: Paduan Liyane utawa Ora: Bentuk Bagian Non-Paduan: Pipa Khusus Bulat: API Pipe1 Diameter Luar: 19.05-660 mm Ketebalan: 1.0 – 20 mm Standar: ASTM, ASTM A53M-2007 Teknik: Perawatan Permukaan ERW: Toleransi Liyane: ± 5% Sekunder Utawa Ora: Non-sekunder Jeneng produk: Pipa baja galvanis Kata kunci: pipa las panggunaan utama: Pipa Scaffolding, Pipa struktur, Pipa Pagar / Pintu, Furnitur, Low...
  • supply hdg conduit threaded steel pipe with coupling

    suplai hdg conduit pipa baja Ulir karo kopling

    1. Standar: UL797 & ANSI C80.3 & BS4568
    2. Ukuran: saka 1/2″ nganti 4″ 20NB 25NB 32NB 40NB 50NB
    3.Length: 3050mm utawa miturut requirement customer kang
    4.Usage: liwat kabel electrical karo tujuan pangayoman kanggo sistem raceway electrical
    5. Lumahing Hot dip galvanis (HDG).
    6. Bahan: baja 235B
    7Wektu pangiriman: 20 kanggo 30 dina sawise kita nampa pembayaran advance utawa salinan L/C
    8. Istilah Pembayaran: L / C ing ngarsane utawa T / T
    Spesifikasi Produk/Model
    Saluran EMT minangka saluran tembok tipis logam sing dawane sepuluh kaki.liwat kabel listrik karo tujuan pangayoman kanggo sistem raceway electrical Iki kelet ora couplings ing ends.Kopling lan konektor bisa ditambahake kanggo nyambungake potongan sabanjure.Kopling iki kasedhiya ing jinis setscrew lan kompresi.Setscrew couplings duwe loro ngawut-awut, siji kanggo saben Piece saka terusan kang terus conduits bebarengan lan uga ikatan sambungan lemah antarane conduits.