Hubungi Kita

Tianjin Ruitong Steel Co., Ltd.

alamat

No. 1 Jinhai Industrial Park, Daqiuzhuang Town, Tianjin

Telpon

022-87176980

jam

Senin-Jumat: 9am nganti 6pm
Setu, Minggu: Tutup

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita