Pipa Baja Erw Kab

  • API 5L ASTM A53 ERW Varnish Coating Black Steel Pipe

    API 5L ASTM A53 ERW Varnish Coating Pipa Baja Ireng

    Pipa baja ERW diprodhuksi dening "resistance" frekuensi rendah utawa frekuensi dhuwur.Iki minangka pipa bunder sing dilas saka piring baja kanthi welds longitudinal.Iki digunakake kanggo ngeterake lenga, gas alam lan obyek uap-cair liyane, lan bisa nyukupi macem-macem syarat tekanan dhuwur lan kurang.Saiki, dheweke nduwe posisi penting ing bidang pipa transportasi ing saindenging jagad.

  • Building Material As Per Astm A53 Erw Welded Black Pipe

    Bahan Bangunan Minangka Pipa Ireng Las Astm A53 Erw

    Bahan pipa baja yaiku baja karbon rendah non-paduan.Cara teknis produksi pipa yaiku ERW dilas kanthi jahitan longitudinal.Standar produk bisa tundhuk karo ASTM A53

  • mild steel black round pipe for construction material

    pipa bunder ireng baja entheng kanggo bahan konstruksi

    Bahan pipa baja yaiku baja karbon rendah non-paduan.Cara teknis produksi pipa yaiku ERW dilas kanthi jahitan longitudinal.Standar produk bisa tundhuk karo ASTM A500, ASTM A53, ASTM A795, BS1387, BS EN10255, EN 10219, BS 1139, BS 39.

    Bahan pipa baja yaiku baja karbon rendah non-paduan.Cara teknis produksi pipa yaiku ERW dilas kanthi jahitan longitudinal.Standar produk bisa tundhuk karo ASTM A500, ASTM A53, ASTM A795, BS1387, BS EN10255, EN 10219, BS 1139, BS 39.
    Win Road International duweni saham kanggo pipa baja ukuran umum kabeh taun.Adhedhasar ing pasar baja ing Tianjin China, kita bisa kanggo sumber layanan selaras kanggo pelanggan ing specifications pipe, perawatan lumahing, pipe ends perawatan lan liyane.Lan entuk pangiriman cepet amarga transportasi sing trep lan ditutup menyang pelabuhan Xingang.

  • black paint structural pipes as per astm a500 gr.a

    pipa struktur cat ireng minangka saben astm a500 gr.a

    Bahan pipa baja yaiku baja karbon rendah non-paduan.Cara teknis produksi pipa yaiku ERW dilas kanthi jahitan longitudinal.Standar produk bisa tundhuk karo ASTM A500, ASTM A53, ASTM A795, BS1387, BS EN10255, EN 10219, BS 1139, BS 39.

    Bahan pipa baja yaiku baja karbon rendah non-paduan.Cara teknis produksi pipa yaiku ERW dilas kanthi jahitan longitudinal.Standar produk bisa tundhuk karo ASTM A500, ASTM A53, ASTM A795, BS1387, BS EN10255, EN 10219, BS 1139, BS 39.
    Win Road International duweni saham kanggo pipa baja ukuran umum kabeh taun.Adhedhasar ing pasar baja ing Tianjin China, kita bisa kanggo sumber layanan selaras kanggo pelanggan ing specifications pipe, perawatan lumahing, pipe ends perawatan lan liyane.Lan entuk pangiriman cepet amarga transportasi sing trep lan ditutup menyang pelabuhan Xingang.

    Aplikasi:
    Kanggo pangiriman Cairan, pangiriman gas, konstruksi, bahan bangunan, tiang baja, struktur baja.

    Pipa End Rampung
    Plain end, beveled end, threaded end, rolled groove end, swedded end, lubang berlubang pada ujung pipa
    (Pungkasan sing umum yaiku pungkasan sing umum.)

    Paket:
    1. Mung ing bundel
    2. Ing mbendel lan kebungkus karo tutup plastik, saben mburi karo nylon nyudo

  • API 5L X42 ERW Steel Pipe Suppliers

    Pemasok Pipa Baja API 5L X42 ERW

    Tipe Pipa: Pipa Las Tahan Listrik

    Aplikasi: Transmisi Minyak / Gas / Banyu, Manufaktur Mesin

    Spesifikasi: Diameter njaba: 21.3mm-660mm

    Ketebalan tembok: 1.0mm-20mm

    LENGTH: 5.8/6/11.8/12 meter

    Standar & Kelas: API 5L Gr.A,Gr.B,X42,X46,X52,X56,X60,X65 PSL1 lan PSL2;ASTM A53, Gr.A,Gr.B

    Pungkasan: Ujung Persegi/Ujung Polos (potong lurus, potong gergaji, potong obor), Ujung Beveled/Utas

    Lumahing: Lukisan Ireng / Lukisan Minyak / Minyak Anti Karat / Lapisan Anti Karat

    Kemasan: Dibundel, Tutup Plastik Dipasang, Kertas/Tas Tahan Air Dibungkus

  • carbon steel pipe for oil and gas transport 14 inch

    pipa baja karbon kanggo transportasi lenga lan gas 14 inch

    Pipa baja karbon ing ERW
    ASTM A53 / API 5L Grade B
    Pipa Pipa ASTM A252
    Pipa struktural ASTM A500
    EN 10219 S275, S355

    Aplikasi lan panggunaan pipa baja ERW:

    Pipa baja ERW digunakake kanggo ngangkut gas lan obyek cair kayata lenga lan gas, bisa nyukupi syarat tekanan rendah lan dhuwur.Ing taun-taun pungkasan, kanthi pangembangan teknologi ERW, pipa baja ERW luwih akeh digunakake ing lapangan minyak lan gas, industri mobil lan liya-liyane.

  • wholesale high quality black fire sprinkler system steel pipe

    Grosir pipa baja sistem sprinkler geni ireng kualitas dhuwur

    Pipa Fire Sprinkler Kab

    Dhiameter njaba: 21.3-609.6mm

    Kekandelan tembok: 1.0-17.5mm

    Anticorrosive: Lukisan ireng

    End Rampung: Grooved, Plain End, Screwed lan Socketed

    Detail Bobot lan Bagan Bundling:

    Bobot saben Kaki

    Ukuran Pipa (inch)

    Wt./Ft.

    Wt./Ft.

    Tahan karat

    Nominal

    OD

    Tembok

    ID (d)

    tanpa Banyu

    karo Banyu

    Rasio (CRR)

    1 1/4"

    1.66

    0.083

    1.494

    1.4

    2.16

    3.26

    1 1/2″

    1.9

    0.095

    1.71

    1.83

    2.83

    4.01

    2″

    2.375

    0.095

    2.185

    2.32

    3.94

    3.25

    2 1/2"

    2.875

    0.083

    2.709

    2.48

    4.97

    1.21

    3″

    3.5

    0.09

    3.32

    3.28

    7.03

    1.15

    4″

    4.5

    0.101

    4.298

    4.75

    11.03

    1.14

    Bagan Bundling

    Ukuran Pipa (inch)

    Wt./Ft.

    Pcs.Per

    Bobot Per

    Bobot Per

    Nominal

    OD

    Tembok

    Buntelan

    Paket (21′)

    Paket (24′)

    1 1/4"

    1.66

    0.083

    1.4

    65

    1881

    2149

    1 1/2″

    1.9

    0.095

    1.83

    64

    2464

    2816

    2″

    2.375

    0.095

    2.32

    42

    2042

    2334

    2 1/2"

    2.875

    0.083

    2.48

    36

    1873

    2140

    3″

    3.5

    0.09

    3.28

    26

    1791

    2047

    4″

    4.5

    0.101

    4.75

    19

    1895

    2166

     

  • Oil equipment api 5l /a53 std sch40 black paint erw welded steel pipe

    Peralatan minyak api 5l /a53 std sch40 cat ireng erw pipa baja las

    Jeneng produk: API 5L ASTM A53 erw pipa baja karbon gr.b

    Ujung Pipa: ujung persegi (potong lurus, potong gergaji, lan potong obor).utawa beveled kanggo welding, beveled,

    Lumahing: Dilenga entheng, Hot dip galvanis, Elektro galvanis, Ireng, Bare, Lapisan pernis/minyak anti karat, Lapisan Pelindung (Epoksi Tar Batubara, Epoksi Fusion Bond, PE 3 lapis)

    Packing: Plug plastik ing loro ends, bundel heksagonal saka max.2,000kg karo sawetara ngudani baja, Loro tag ing saben bundel, Dibungkus ing kertas anti banyu, PVC lengen klambi, lan bagor karo sawetara ngudani baja, tutup plastik.

    Tes: Analisis Komponen Kimia, Sifat Mekanik (Kekuwatan Tarik Ultimate, Kekuatan Hasil, Elongasi), Sifat Teknis (Tes Flattening, Tes Bending, Tes Kekerasan, Tes Dampak), Inspeksi Ukuran Eksterior, Tes Hidrostatik, Uji NDT ( ET TEST, RT TEST , UJI UT)

  • PRIME PRE GALVANIZED ROUND STEEL PIPE FOR GREENHOUSE

    PRIME PRE GALVANIS ROUND STEEL PIPE FOR GREENHOUSE

    1.Bahan: ASTM A36,ASTMA53,SS400,Q235B

    2. OD: 1/4″~8″

    3. Ketebalan: 0.5 ~ 2.5mm

    4. Dawane: 6M;9M;12M (Standar);4~13M (Disesuaikan)

    5. Bobot lapisan seng: 60g ~ 80g / m2 (Standar) 80 ~ 200g / m2 (Disesuaikan)

    6. Aplikasi: pager pipa;Pipa Struktur Baja;Pipa Kendaraan Tani;Pipa Rangka Jendela;Pipa Tembok Tirai;Pipa Green House;Pipa Furnitur;Pipa Kontainer;Pipa mesin;Pipa Struktural lan Mekanik

    7. Dimensi kanggo referensi:

    12,7 * 0,7 ~ 1,5 MM
    12,8 * 0,7 ~ 1,5 MM
    16*0.7~1.7 MM
    19*0.7~2.2 MM
    20*0.7~2.2 MM

     

     

  • supply hdg conduit threaded steel pipe with coupling

    suplai hdg conduit pipa baja Ulir karo kopling

    1. Standar: UL797 & ANSI C80.3 & BS4568
    2. Ukuran: saka 1/2″ nganti 4″ 20NB 25NB 32NB 40NB 50NB
    3.Length: 3050mm utawa miturut requirement customer kang
    4.Usage: liwat kabel electrical karo tujuan pangayoman kanggo sistem raceway electrical
    5. Lumahing Hot dip galvanis (HDG).
    6. Bahan: baja 235B
    7Wektu pangiriman: 20 kanggo 30 dina sawise kita nampa pembayaran advance utawa salinan L/C
    8. Istilah Pembayaran: L / C ing ngarsane utawa T / T
    Spesifikasi Produk/Model
    Saluran EMT minangka saluran tembok tipis logam sing dawane sepuluh kaki.liwat kabel listrik karo tujuan pangayoman kanggo sistem raceway electrical Iki kelet ora couplings ing ends.Kopling lan konektor bisa ditambahake kanggo nyambungake potongan sabanjure.Kopling iki kasedhiya ing jinis setscrew lan kompresi.Setscrew couplings duwe loro ngawut-awut, siji kanggo saben Piece saka terusan kang terus conduits bebarengan lan uga ikatan sambungan lemah antarane conduits.
12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2