Pipa Baja Galvanis Kab

  • Q195 Q235 Q345 Galvanized Iron Pipe Manufacturer Hot DIP Galvanized Steel Pipe

    Q195 Q235 Q345 Produsen Pipa Besi Galvanis Hot DIP Pipa Baja Galvanis

    Ringkesan Rincian Cepet Panggonan Asal: Tianjin, China Aplikasi: Paduan Liyane utawa Ora: Bentuk Bagian Non-Paduan: Pipa Khusus Bulat: API Pipe1 Diameter Luar: 19.05-660 mm Ketebalan: 1.0 – 20 mm Standar: ASTM, ASTM A53M-2007 Teknik: Perawatan Permukaan ERW: Toleransi Liyane: ±5% Sekunder Utawa Ora: Non-sekunder Jeneng Produk: Pipa baja galvanis Kata kunci: pipa las panggunaan utama: Pipa Scaffolding, Pipa Struktur, Pipa Pagar/Pintu, Furnitur, Sertifikasi Rendah: …

  • Schedule 40 Erw Galvanised Steel Pipe As Per Astm a53 Gr.b

    Jadwal 40 Erw Pipa Baja Galvanis Minangka Per Astm a53 Gr.b

    ASTM A53: Spesifikasi standar kanggo pipa, baja, ireng lan dicelup panas, Dilapisi Seng, Dilas, lan mulus.Pipa baja ASTM A53 nutupi pipa baja galvanis ireng sing mulus lan dilas lan dicelup panas ing DN6-DN650, pipa baja karbon ASTM A53 bisa uga dilengkapi ing jinis F, Tipe E lan Tipe S. kalebu kelas A lan kelas B

     

    Tubing - umume digunakake kanggo proyek pager omah.Kekandelan tembok pipa iki yaiku .065.Kita nggawa diameter njaba ing ngisor iki: 1 3/8″, 1 5/8″, 1 7/8″ lan 2 3/8″.Kajaba iku, kita umume nyedhiyakake dawa ing ngisor iki: 8′, ​​10′, 18′, 21′ lan 24′

     

  • 1 1/2 inch Scaffolding Building Construction Galvanised Scaffold Pipe

    1 1/2 inch Scaffolding Building Construction Galvanized Scaffold Pipe

    Pipa Scaffolding Kanggo Konstruksi
    OD: 20-219 (1/2"-8") mm
    WT: 0.5-10mm
    Dawane: 1.0-5.8/6/12m utawa ukuran nonstandard liyane
    Toleransi Kekandelan: + 8% utawa minangka syarat sampeyan
    MOD: 10 ton. Yen pipa ing Simpenan, banjur bisa kurang saka 10ton.
    Devivery: 15-20 dina sawise nampa simpenan 30%.
    Dianggo: Digunakake ing struktur, Motorbike lan Automobile, Ornamental, peralatan Medical;Peralatan olahraga, Perabot omah lan lapangan liyane.
    Proteksi Korosi lan Kemasan: lukisan, lapisan anticorrosion internal lan eksternal, kemasan sing layak laut, lan liya-liyane, kaya sing dibutuhake pelanggan.

  • Good Quality building materials GMS Pipes Hot Dip Galvanized steel pipe Tube

    Bahan bangunan kualitas apik Pipa GMS Hot Dip Pipa baja Galvanis

    Standar ASTM A53,A500,A252,A795,BS1387-85,GB/T3091,ISO R65,API 5L,EN10219,AS/NZ5053
    Bahan gr.a,gr.b,195-q345,x42,x46,x65,x70
    OD 19,05-660 MM
    WT 1.0-20 MM
    dawa 3M / 4M / 5.8M / 6M / 6.4M / 12M
    Panggunaan utama Pipa Scaffolding, Pipa Struktur, Pipa Pagar/Lawang, Furnitur lan sapanunggalane
  • oil equipment API 5L X60 ASTM galvanized steel pipe

    peralatan lenga API 5L X60 ASTM pipa baja galvanis

    Dhiameter njaba: 20mm
    Ketebalan: 1-5 mm
    Standar: ASTM, ASTM A53M-2007
    Teknik: ERW
  • China factory balcony railing hot dipped galvanized steel pipe

    Pabrik China pager loteng panas dicelup galvanis pipa baja

    Standar ASTM A53,A500,A252,A795,BS1387-85,GB/T3091,ISO R65,API 5L,EN10219,AS/NZ5053
    Bahan gr.a,gr.b,195-q345,x42,x46,x65,x70
    OD 19,05-660 MM
    WT 1.0-20 MM
    dawa 3M / 4M / 5.8M / 6M / 6.4M / 12M
  • hot-dip galvanized carbon steel pipe q235 material

    hot-dip galvanis pipa baja karbon bahan q235

    OD

    toleransi OD WT
    20-400 mm ± 0,03 mm 1.0-17.5mm
    Standar Internasional ISO9001:2008
    Standar ASTM, GB1387-1985, GB/T3091-2001
    Bahan Q195 / Q215 / Q235 / Q345
  • Hot Dip Galvanised EMT Conduit Tube BS4568

    Hot Dip Galvanized EMT Conduit Tube BS4568

    Standar ASTM A53,A500,A252,A795,BS1387-85,GB/T3091,ISO R65,API 5L,EN10219,AS/NZ5053
    Bahan gr.a,gr.b,195-q345,x42,x46,x65,x70
    Ukuran OD 19,05-660 MM
    WT: 1.0-20 MM
    Dawane: 3M / 4M / 5.8M / 6M / 6.4M / 12M
    Panggunaan utama Pipa Scaffolding, Pipa Struktur, Pipa Pagar/Lawang, Furnitur lan sapanunggalane
    lumahing lenga, ireng, varnish, panas dicelup galvanis, wis galvanis
    Packing Ing bundel, kanthi tutup tarpaulin plastik heksagonal anti banyu.tag baja
    pambayaran ing ngarsane L / C utawa 30% T / T
  • Good Quality Building Materials Gms Pipes Hot Dip Galvanized Steel Pipe

    Bahan Bangunan Kualitas Bagus Pipa Gms Hot Dip Pipa Baja Galvanis

    Ringkesan Rincian Cepet Panggonan Asal: Tianjin, China Aplikasi: Paduan Liyane utawa Ora: Bentuk Bagian Non-Paduan: Pipa Khusus Bulat: API Pipe1 Diameter Luar: 19.05-660 mm Ketebalan: 1.0 – 20 mm Standar: ASTM, ASTM A53M-2007 Teknik: Perawatan Permukaan ERW: Toleransi Liyane: ± 5% Sekunder Utawa Ora: Non-sekunder Jeneng produk: Pipa baja galvanis Kata kunci: pipa las panggunaan utama: Pipa Scaffolding, Pipa struktur, Pipa Pagar / Pintu, Furnitur, Low...
  • Inside Threaded Steel Pipelow Carbon Steel Pipegalvanized Carbon Steel

    Nang Pipelow Baja Utas Baja Karbon Pipegalvanized Baja Karbon

    Standar: ASTM A53, A500, BS1387, GB/T3091, API, ISO R65

    Kelas: Q195, Q215, Q235.

    Jenis lan lapisan seng: Pipa baja galvanis hot dip (lapisan seng:> 245g/m2).

    Pipa baja galvanis sing wis dicet (lapisan seng: 60 nganti 80g / m2).

    Dhiameter njaba: Pipa bunder: 21.3 nganti 609.6mm

    Pipa kothak: 15 x 15 kanggo 200 x 200mm

    Pipa persegi panjang: 10 x 20 nganti 200 x 80 * 120mm

12Sabanjure >>> Kaca 1 / 2