HDG Thread Steel Pipe

  • Inside Threaded Steel Pipelow Carbon Steel Pipegalvanized Carbon Steel

    Nang Pipelow Baja Utas Baja Karbon Pipegalvanized Baja Karbon

    Standar: ASTM A53, A500, BS1387, GB/T3091, API, ISO R65

    Kelas: Q195, Q215, Q235.

    Jenis lan lapisan seng: Pipa baja galvanis hot dip (lapisan seng:> 245g/m2).

    Pipa baja galvanis sing wis dicet (lapisan seng: 60 nganti 80g / m2).

    Dhiameter njaba: Pipa bunder: 21.3 nganti 609.6mm

    Pipa kothak: 15 x 15 kanggo 200 x 200mm

    Pipa persegi panjang: 10 x 20 nganti 200 x 80 * 120mm