Cacat umum lan nyegah pipa sing dilas

Cacat sing diasilake ing produksi pipa las frekuensi dhuwur (astm a53 grade b erw pipe) kadhangkala ora disebabake siji sabab, nanging biasane asil saka kombinasi sawetara faktor.Cacat welding bisa uga disebabake dening alasan liyane ing njaba area welding, mula akeh faktor sing kudu dianggep komprehensif kanggo cacat, Masalah bisa ditanggulangi mung kanthi nganalisa alasan kasebut kanthi teliti.

news

Inklusi

Mekanisme pembentukan cacat inklusi yaiku oksida logam ora diekstrusi karo logam molten, nanging diapit ing permukaan welding.

Oksida logam iki biasane dibentuk ing permukaan logam cair ing sudut V.Nalika pinggiran Strip nyedhaki kacepetan luwih murah tinimbang kacepetan leleh, lan kacepetan leleh luwih dhuwur tinimbang kacepetan discharge saka logam molten, puncak bukaan V-shaped bakal mbentuk logam molten lan Gawan saka oksida logam ora bisa rampung. dibuwang sawise ekstrusi normal.Lumahing saka solusi logam resik wis doped karo oksida logam iki, saéngga mbentuk cacat ing proses forging lan welding.

Cacat iki bakal nyebabake las retak sawise flattened, lan inklusi bakal katon ing fraktur weld.Cacat iki ana ing macem-macem wujud, kadhangkala tunggal, kadhangkala ana ing rantai.

Langkah-langkah pencegahan kanggo cacat inklusi:

1. Sudut V-shaped wis strictly kontrol ing 4 ~ 6
2. imbuhan Unit kanggo mesthekake dawa amba mbukak stabil
3. Ing Mn / Si rasio ing komposisi kimia saka Strip luwih saka 8:1
4. Ngurangi oksidasi area welding

Pra-busur

Cacat jenis iki sejatine ora nyukupi fusi sing disebabake dening pre-arc.Biasane, ukuran burr utawa oksida lan teyeng ing pinggir jalur mbentuk jembatan sadurunge puncak sudut V, sing nyebabake sirkuit cendhak nyebabake arus mlumpat lan ngasilake fenomena pra-busur, lan sirkuit cendhak. saiki ngganti arah saiki lan nyuda Panas ing sudhut V suda.

Cacat sing disebabake shunting cepet, fraktur bidang sing padhang lan rata bisa dideleng saka fraktur weld, kadhangkala ora ana pinggiran strip burr utawa skala oksida, teyeng, lan liya-liyane, nanging sudut V sing cilik banget utawa voltase dhuwur banget uga bakal nyebabake pra- fenomena busur , Iki disebabake discharge voltase dhuwur ing pinggiran Strip.

Langkah-langkah pencegahan kanggo cacat pra-busur:

1. Sudut V-shaped wis strictly kontrol ing 4 ~ 6
2. Pojok Strip resik, Gamelan lan free burrs
3. Tansah banyu cooling resik, kontrol arah aliran banyu cooling, lan nyoba kanggo supaya arah V amba

Fusi sing ora cukup

Cacat iki amarga kasunyatan sing pinggiran loro ngudani digawe panas nanging ora rampung nggabungke, lan weld apik ora kawangun.Penyebab langsung fusi sing ora cukup yaiku panas sing ora cukup sajrone welding.Ana akeh faktor sing gegandhengan sing nyebabake panas welding ora cukup, kayata daya frekuensi dhuwur.Output, sudut V lan dawa pemanasan, posisi bar magnet, kahanan kerja lan pendinginan bar magnet, ukuran coil induksi, kecepatan pengelasan, lan liya-liyane, faktor kasebut saling pengaruh, lan efek gabungan. ndadékaké kanggo cacat kuwi.

Langkah-langkah pencegahan kanggo cacat fusi sing ora cukup:

1. Ing cocog saka welding input panas lan kacepetan welding, karakteristik bahan baku saka tabung kosong
2. Kondisi kerja bar magnetik
3. amba V lan dawa panas
4. Spesifikasi kumparan induksi

Stabilitas lan kondisi peralatan sing apik minangka syarat dhasar kanggo nyegah cacat.Nyempurnakake rekaman lan analisis paramèter proses bisa nambah kualitas pipa.


Wektu kirim: Jul-06-2021