Pipa Persegi Cat Minyak Kab

  • astm a500 gra erw black hollow section square steel pipe

    astm a500 gra erw ireng bagean kothong pipa baja persegi

    Standard ASTM A53, A500, GB/T3094
    SikiOD 10*10-400*400MM
    WT:1.0-17 MM
    LENGKA:5.8-6M kaya biasane
    Material gr.a,gr.b,195-q345,x42,x46,x65,x70
    Mora nganggo Pipa struktur, Pipa Pagar/Lawang, Bangunan, Furnitur lan sapanunggalane
    Surface lenga, ireng, varnish, panas dicelup galvanis, wis galvanis
    Packing Ing buntelan, kanthi tutup tarpaulin plastik anti banyu.tag baja
    Payment ing ngarsane L / C utawa 30% T / T