Pc Steel Strand

  • High tension high carbon prestressing steel cable 7 wire pc strands weights

    Kabel baja prategang karbon tinggi tegangan tinggi 7 kawat pc berat helai

    Untai Kawat Baja Beton Relaksasi Rendah, biasa disebut PC STRAND proses produksi memiliki kualitas yang ketat.PC Strand (Bonded Prestressed Concrete Wire Strand) digawe saka rod kawat baja karbon dhuwur, sing ditarik kadhemen menyang kabel baja sawise perawatan permukaan, banjur sawetara kabel baja disintesis dadi untaian, lan banjur kena tekanan- relieving proses stabilisasi.Kanggo ngluwihi daya tahan, kabel bisa dilapisi karo lapisan logam utawa non-logam utawa ...