Plain End Welded Pipe

  • 1 1/2 inch Scaffolding Building Construction Galvanised Scaffold Pipe

    1 1/2 inch Scaffolding Building Construction Galvanized Scaffold Pipe

    Pipa Scaffolding Kanggo Konstruksi
    OD: 20-219 (1/2"-8") mm
    WT: 0.5-10mm
    Dawane: 1.0-5.8/6/12m utawa ukuran nonstandard liyane
    Toleransi Kekandelan: + 8% utawa minangka syarat sampeyan
    MOD: 10 ton. Yen pipa ing Simpenan, banjur bisa kurang saka 10ton.
    Devivery: 15-20 dina sawise nampa simpenan 30%.
    Dianggo: Digunakake ing struktur, Motorbike lan Automobile, Ornamental, peralatan Medical;Peralatan olahraga, Perabot omah lan lapangan liyane.
    Proteksi Korosi lan Kemasan: lukisan, lapisan anticorrosion internal lan eksternal, kemasan sing layak laut, lan liya-liyane, kaya sing dibutuhake pelanggan.

  • Steel Pipe Galvanized Welded Carbon Steel Round Structure Pipe ERW Plain End

    Pipa Baja Galvanis Welded Carbon Steel Round Structure Pipe ERW Plain End

    Ringkesan Panggonan Asal: Tianjin, China Aplikasi: Paduan Liyane utawa Ora: Bentuk Bagian Non-Paduan: Pipa Khusus Bulat: API Pipe1 Diameter Luar: 19.05-660 mm Ketebalan: 1.0 - 20 mm Standar: ASTM, ASTM A53M-2007 Teknik: Perawatan Permukaan ERW: Toleransi Liyane: ± 5% Sekunder Utawa Ora: Non-sekunder Jeneng produk: Pipa baja galvanis Kata kunci: pipa las panggunaan utama: Pipa Scaffolding, Pipa struktur, Pipa Pagar/Lawang, Furnitur, Sertifikasi Rendah: Galvan liyane. .