Pipa Baja Seamless

  • TPCO SMLS Hot Rolled Seamless Steel Pipe

    TPCO SMLS Hot Rolled Pipa Baja Seamless

    standar:API 5L, ASTM A53, ASTM A106

    UKURAN: OD: 21.3-609.6

    WT: 2.77-25 MM

    LENGTH: 5.8-6M kaya biasane

    Bahan:20#,gr.b,q345,x42,x46,x65,x70

    panggunaan utama: minyak bumi, transportasi gas alam

    Total Quality Control & Layanan Pelanggan

    RUITONG wis netepake sistem kontrol kualitas sing wis kabukten miturut standar ing saindenging jagad lan terus-terusan ngetrapake sistem sing wis kabukten paling anyar nalika kasedhiya.Sistem saiki ditetepake miturut spesifikasi API Q1, standar ISO9001 lan liya-liyane.RUITONG negesake sistem pemeriksaan kualitas internal lan wis nglatih pemeriksa internal sing diatur ing kelompok sing nduwe peran penting ing operasi sistem kanggo nggayuh tujuan "Kontrol Kualitas Total".

    RUITONG setya kanggo tingkat paling dhuwur saka layanan customer.Sawetara tujuan yaiku, pangiriman kanthi tepat, komunikasi sing cedhak lan layanan purna jual proaktif kanggo nggayuh kepuasan pelanggan.

     

  • API 5L seamless steel pipes used petroleum pipeline Carbon Steel Oil Pipe

    API 5L pipa baja mulus digunakake pipa petroleum Pipa Minyak Baja Karbon

    Standard API 5L, ASTM A53, ASTM A106
    SikiOD 21.3-609.6
    WT: 2.77-25 MM
    LENGKA:5.8-6M kaya biasane
    Material 20#,gr.b,q345,x42,x46,x65,x70
    Mora nganggo minyak bumi, transportasi gas alam
    Surface lenga, varnish ireng, panas dicelup galvanis, 3PE, FBE
    Packing Ing buntelan, kanthi tutup tarpaulin plastik anti banyu.tag baja
    Payment ing ngarsane L / C utawa 30% T / T