Pipa Baja Spiral

  • Hot Sale Astm A252 GR.B Spiral Steel Pipe PE Coating

    Hot Sale Astm A252 GR.B Spiral Steel Pipe PE Coating

    standar:

    API 5L, GB/T 9711, SY/T5037, SY/T5040, GB/T3091, ASTM A252

    UKURAN:OD: 219-2220mm;WT: 3.0-26 MM;LENGTH: 5.8-6M kaya biasane

    Bahan:Q235A, Q235B, Q345(16Mn), L245(B), L290(X42), L320(X46), L360(X52), L390X56)

    jalur produksi ube lan bisa ngasilake pipa SSAW kanthi diameter θ 219mm-θ2200mm lan kekandelan tembok saka 6mm nganti 25mm.Proses welding busur submerged kaping pindho ora mung nduweni tingkat deposisi sing dhuwur, nanging uga nduweni kemampuan penetrasi jero, kualitas apik lan tampilan garis las lan kapadhetan dhuwur.

    Kabeh iki bisa nyukupi kabutuhan garis welding.Lan macem-macem jalur produksi nggawe kita dadi supplier sistem sprinkler pemadam kebakaran ing China, lan pipa sprinkler geni uga dihargai dening akeh pelanggan ing pasar.

     

  • Large diameter welded black low carbon spiral steel pipe

    Pipa baja spiral karbon rendah sing dilas kanthi diameter gedhe

    Standar:
    API, GB, API 5L, GB/T 9711.1-1997, API 5L, GB/T 9711, SY/T5037, SY/T5040, GB/T3091, ASTM A252

    kekandelan:3 – 26 mm

    OD:219-2220 mm

    WT:3.0-26 MM

    LENGKA:5,8-6M

     

  • China supplier sprial carbon welded steel pipe gas and oiled pipe

    China supplier sprial karbon gandheng gas pipe baja lan pipe lenga

    Standard API 5L, GB/T 9711, SY/T5037, SY/T5040, GB/T3091, ASTM A252
    SikiOD 219-2220 mm
    WT:3.0-26 MM
    LENGKA:5.8-6M kaya biasane
    Material gr.a,gr.b,195-q345,x42,x46,x65,x70
    Mora nganggo petroleum, gas alam, transportasi banyu utawa digunakake kanggo Piling
    Surface lenga, ireng, varnish, panas dicelup galvanis, 3PE, FBE
    Packing Ing buntelan, kanthi tutup tarpaulin plastik anti banyu.tag baja
    Payment ing ngarsane L / C utawa 30% T / T