Pipa Baja Thread

  • carbon steel welded pipe  1 inch thread with coupling

    baja karbon pipe gandheng 1 inch thread karo kopling

    Informasi Produk Ukuran Tade: saka 1/2″ nganti 16″;Loro Ends: Utas loro ends karo siji kopling lan tutup plastik;Length: 6000mm utawa miturut requirement customer kang;Dianggo: liwat kabel listrik kanthi tujuan pangayoman kanggo sistem raceway listrik;Lumahing Rampung: BARE / OIL / CAT Ireng Bahan: baja karbon Paket: saluran ditutupi kertas pvc banjur diikat nganggo tali baja;Wektu Pangiriman: 20 nganti 30 dina sawise nampa ...