Pipa Baja Cat Vanish Kab

  • API 5L ASTM A53 ERW Varnish Coating Black Steel Pipe

    API 5L ASTM A53 ERW Varnish Coating Pipa Baja Ireng

    Pipa baja ERW diprodhuksi dening "resistance" frekuensi rendah utawa frekuensi dhuwur.Iki minangka pipa bunder sing dilas saka piring baja kanthi welds longitudinal.Iki digunakake kanggo ngeterake lenga, gas alam lan obyek uap-cair liyane, lan bisa nyukupi macem-macem syarat tekanan dhuwur lan kurang.Saiki, dheweke nduwe posisi penting ing bidang pipa transportasi ing saindenging jagad.

  • API 5L X42 ERW Steel Pipe Suppliers

    Pemasok Pipa Baja API 5L X42 ERW

    Tipe Pipa: Pipa Las Tahan Listrik

    Aplikasi: Transmisi Minyak / Gas / Banyu, Manufaktur Mesin

    Spesifikasi: Diameter njaba: 21.3mm-660mm

    Ketebalan tembok: 1.0mm-20mm

    LENGTH: 5.8/6/11.8/12 meter

    Standar & Kelas: API 5L Gr.A,Gr.B,X42,X46,X52,X56,X60,X65 PSL1 lan PSL2;ASTM A53, Gr.A,Gr.B

    Pungkasan: Ujung Persegi/Ujung Polos (potong lurus, potong gergaji, potong obor), Ujung Beveled/Utas

    Lumahing: Lukisan Ireng / Lukisan Minyak / Minyak Anti Karat / Lapisan Anti Karat

    Kemasan: Dibundel, Tutup Plastik Dipasang, Kertas/Tas Tahan Air Dibungkus

  • Api 5l Astm a53 SCH40 ERW black steel pipe

    Api 5l Astm a53 SCH40 ERW pipa baja ireng

    Pipa baja ERW diprodhuksi dening "resistance" frekuensi rendah utawa frekuensi dhuwur.Iki minangka pipa bunder sing dilas saka piring baja kanthi welds longitudinal.Iki digunakake kanggo ngeterake lenga, gas alam lan obyek uap-cair liyane, lan bisa nyukupi macem-macem syarat tekanan dhuwur lan kurang.Saiki, dheweke nduwe posisi penting ing bidang pipa transportasi ing saindenging jagad.