Video

Tianjin Ruitong Steel Co., Ltd. We are modern pribadi wesi lan baja Komplek sing nggabungake produksi, sale, lan perdagangan bebarengan, Trade anak perusahaan Tianjin Ruitong huaxing International Trade Co., Ltd lan ngrambah ISO9001 International Quality Assurance System Certification

Tianjin Ruitong Prestressed Steel Strands Co., ltd .Regisgered kapital tekan satus yuta CNY, kemampuan produksi taunan tekan limang atus ewu ton.

We spesialis ing frekuensi dhuwur terus jahitan gandheng pipe, spiral gandheng pipe lan pc baja strand.our baja sadean uga ing Amerika Selatan, Afrika, Asia Tenggara, lan Timur Tengah.